Partizan odao počast Tatonu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odao počast Tatonu

Delegacija fudbalskog kluba Partizan, u kojoj su bili potpredsednik Mile Jovičić i Ratomor Babić, položila je u četvrtak cveće na grob navijača Tuluza Brisa Tatona, koga su usmrtili navijači "crno-belih" prilikom gostovanja francuskog kluba u Beogradu.

Francuska policija je u četvrtak zamolila predstavnike Partizana da ne idu na Tatonov grob, jer ne može da im garantije bezbednost, ali je uz pomoć predsednika Tuluza Olivera Sadrana ipak odlučeno da se oda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošta tragično nastradalom navijaču.

U razgovoru sa predstavnicima Partizana, Sadran je izrazio zahvalnost svim nadležnim oragnima u Srbiji, koji su profesionalno uradili svoj deo posla posle pogibije 28.godišnjeg Francuza. Predsednik Tuluza je naglasio da ono što se desilo u Beogradu neće i ne sme da naruši tradicionalno prijateljstvo dva naroda.

Taton, koji je teško povređen 17. septembra, kada je grupa huligana napala u centru Beograda francuske navijače uoči početka fudbalske utakmice Partizan - Tuluz, preminuo je 29. septembra u Urgentnom centru.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Bris Taton

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.