Partizan od transfera Mitrovića dobija dva miliona

Izvor: Akter, 20.Jul.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan od transfera Mitrovića dobija dva miliona

Fudbaskom klubu Partizan će od transfera Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl pripasti dva miliona evra, rekao je danas potpredsednik kluba Milorad Vučelić

"Pojavile su se različite informacije i zato želim da razjasnim... Od sume koju će Njukasl na osnovu obeštećenja uplatiti Anderlehtu trebalo bi najpre odbiti pet miliona evra, koliko je klub iz Brisela dao Partizanu prilikom prelaska. Partizanu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << pripasti oko dva miliona, u šta je uračunata provizija zastupničke agencije", rekao je Vučelić novinarima u Gruziji.

Mitrović je 2013. godine prešao iz Partizana u Andeleht.

Nekadašnji napadač Partizana trebalo bi da uskoro potpiše ugovor sa Njukaskom, a mediji nagađaju da će transfer iznositi 18 miliona evra.

Vučelić je naveo da će engleski klub crno-belima pomenuti iznos isplatiti u ratama.

"Poznato je da klubovi sa Ostrva najbrže isplaćuju, za razliku od Španaca, ali ovoga puta u pitanju je veliki iznos pa će novac stizati u ratama. Anderleht je u obavezi da nam dostavi dogovor sa Njukaslom”, kazao je Vučelić.

Partizan sutra igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Dila Gori. U prvom meču u Beogradu crno-beli su slavili sa 1:0.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Mitar puni Partizanovu kasu, ali...

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2015

Iako se u javnosti spekulisalo da će klub iz Humske inkasirati znatno veću sumu novca od transfera Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl, potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić potvrdio je da su te spekulacije bile previše optimističke...Fudbaskom klubu Partizan će od transfera Aleksandra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.