Partizan oborio rekord Evrolige – 302.302

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 20:37

Partizan oborio rekord Evrolige – 302.302

Košarkaški klub Partizan oborio je rekord Evrolige kada je ukupan broj navijača na mečevima kontinentalnog takmičenja u pitanju.

Srpski predstavnik je u poslednjem 34. kolu ugostio Panatinaikos, a na tribinama na tom meču je prisutno 20.017. To znači da je ove sezone mečeve Partizana ukupno gledalo 302.302 što je novi rekord.

Partizan je najmanju posetu imao kada je gostovao Efes, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bilo 13.776 navijača, a protiv Reala je oboren rekord Evrolige kada je na tribini

Crno-beli imaju prosek od 17.642 gledalaca.

Uskoro opširnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan oborio rekord Evrolige po broju gledalaca u sezoni

Izvor: Danas, 14.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan oborio je rekord Evrolige kada je ukupan broj navijača na mečevima ligaškog dela takmičenja u pitanju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.