Partizan objavio koliko je dobio od države!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan objavio koliko je dobio od države!

Klub iz Humske se oglasio saopštenjem za medije.

Često se čulo poslednjih nedelja da je Partizan dobio više novca od Crvene zvezde u ovoj sezoni što se tiče pomoći države i to je bio argument upravi crveno-belih kada su govorili o pomoći vlasti.

Sada je Partizan odlučio da se zahvali državi, ali i da pokaže koliko su zapravo dobili sredstava.

Partizan se obratio saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje vam prenosimo u celosti.



"FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima.

FK Partizan koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan"
, stoji u saopštenju.

Inače, predsednik Srbije je najavio da će otkriti koliko su dobili večiti od države.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.