Partizan novčano kaznio Mitrovića

Izvor: Politika, 24.Nov.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan novčano kaznio Mitrovića

BEOGRAD – Fudbalski klub Partizan kaznio je danas novčano, u skladu sa pravilnikom kluba, Aleksandra Mitrovića zbog toga sto je u utakmici Lige Evrope sa Nefčijem u Bakuu opsovao protivničkog igrača.

Mitrović se nakon postignutog izjednacujućeg gola rugao protivničkom igraču, a zatim ga i opsovao, zbog čega je zaradio crveni karton.

„Nije dobro to što je uradio i zato je novčano kažnjen. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << njim se dosta priča, naročito to čine trener Vermezović i sportski direktor Ljubiša Tumbaković”, rekao je pomoćni trener Partizana Zvono Varga.

On je naglasio da sa Mitrovićem treba razgovarati, kako bi korigovao svoje ponašanje.

„Siguran sam da će se sve ispraviti”, rekao je Varga.

Prvi pomoćnik Vladimira Vermezovića je dodao da će Mitrović konkurisati za meč sa Smederevom sutra u Beogradu.

„Mnogo toga mu se izdešavalo u proteklom periodu, kao i Nikoli Ninkoviću i Lazaru Markoviću. Nije mu lako, ali moraće da se ponaša kao što dolikuje igraču Partizana”, rekao je Varga.

Mitrović se inače, izvinio zbog ponašanja i naglasio da zaslužuje kaznu.

Tanjug

objavljeno: 24.11.2012.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan novčano kaznio Mitrovića

Izvor: Akter, 24.Nov.2012

Fudbalski klub Partizan kaznio je danas novčano, u skladu sa pravilnikom kluba, Aleksandra Mitrovića zbog toga sto je u utakmici Lige Evrope sa Nefčijem u Bakuu opsovao protivničkog igrača

Nastavak na Akter...

Partizan: Mitrović dobio "po džepu"

Izvor: Mondo, 24.Nov.2012

Fudbalski klub Partizan kaznio je novčano Aleksandra Mitrovića zbog toga što se na meču Lige Evrope sa Nefčijem u Bakuu neprimereno ponašao i dobio crveni karton...Aleksandar Mitrović se nakon postignutog izjednačujućeg gola u Bakuu rugao protivničkom igraču, a zatim i opsovao, zbog čega...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.