Partizan novac za neodigrani meč sa Uniksom vraća na novoj lokaciji

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 18:22

Partizan novac za neodigrani meč sa Uniksom vraća na novoj lokaciji

KK Partizan NIS obaveštava navijače da će se predviđena refundacija novca od ulaznica za utakmicu KK Partizan – Uniks vršiti na blagajnama stadiona Partizana.

"Štark" arena pretvorena je u Kovid-19 bolnicu i zbog toga će predviđena refundacija novca obavljati u Humskoj.

Refundacija na blagajnama stadiona Partizana biće vršena u već predviđenom terminu od 13.07. do 18.07.2020. god. u radnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremenu od 10 do 18 časova.

Original ulaznice na kupljene na ime donosioca, moći će da se uz lični dokument sa fotografijom refundiraju za gotovinu.

Nakon 18.07.2020. refundacija neće biti moguća.

"Za sve eventualne nejasnoće navijači mogu kontaktirati Ticketline mailom na prodaja@ticketline.rs ili pozivom na broj telefona 011-20-30-570", saopšteno je na sajtu KK Partizanq.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.