Partizan nije oštećen protiv Metalca

Izvor: Mondo, 06.Nov.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nije oštećen protiv Metalca

Uprkos jakim kritikama iz Partizana na račun suđenja Dejana Dimitrijevića i njegovih pomoćnika na meču protiv Metalca, Sudijska komisija presudila drugačije.

Foto: MN Press

Dejan Dimitrijević je sudio bez greške u meču Metalac - Partizan u Gornjem Milanovcu.

Ovo je ocena Sudijske komisije FSS, koja je analizirala suđenje Dimitrijevića u meču u kojem je Metalac pobedio Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1:0, iz, po mišljenjima crno-belih, spornog jedanaesterca. To nije bila jedina sporna situacija, prema viđenjima crno-belih, već i nedosuđen penal za Partizan (posle slobodnog udarca lopta je pogodila u ruku igrača Metalca).

Međutim, Dušan Mrakić, zadužen za analizu suđenja na domaćim terenima, usvojio je izveštaj posmatrača na toj utakmici Dragomira Tanovića.

Rečju, arbitar iz Loznice Dejan Dimitrijević ispravno je postupio dosudivši penal za Metalac, kao i u ostalim situacijama na utakmici.

Pogledajte detalje meča



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) SUDIJSKA KOMISIJA FSS RAZBESNELA CRNO-BELE: Partizan nije oštećen protiv Metalca!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2015

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) procenila je da Partizan nije oštećen na meču sa Metalcem u Gornjem Milanovcu...Partizan je poražen 1:0, a crno-beli su se žalili na suđenje Dejana Dimitrijevića...Partizan se žalio na dosuđeni penal u 16. minutu za Metalac kada je Ostojić oborio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.