Partizan neumoljiv protiv neposlušnih: Luka i Petrović ostali bez plata!

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan neumoljiv protiv neposlušnih: Luka i Petrović ostali bez plata!

Posle odbijanja da odu na pozajmice, kada su poslati da treniraju odvojeno od prvog tima, prema nezvaničnim informacijama, Predragu Luki i Ivanu Petroviću nisu uplaćene plate.

Kako saznajemo, pre nekoliko dana svim igračima, kompletnom stručnom štabu. zaposlenima u radnoj zajednici i trenerima mlađih kategorija, Partizan je uplatio jednu od zaostalih plata, dok su Luka i Petrović ostali bez onog što su zaradili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Podsetimo, ovaj dvojac od početka meseca trenira odvojeno od prve ekipe, svakog dana od 8.00,pod nadzorom trenera Kazimira Štokića.

Luka je poslednjeg dana prelaznog roka odbio da ode na pozajmicu u Novi Pazar, a Petrović nije želeo da privati da bude pozajmljen Borcu iz Čačka.

Po informacijama koje imamo, obojica su pri saopštavanju svojih odluka bili prilično oštri u komunikaciji, što je dodatno razljutilo rukovodstvo crno - belih.

Niko iz kluba iz Humske nije danas bio na raspolaganju da nam zvanično potvrdi da li je ova informacija definitivna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Nema plate za neposlušne!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2015

Fudbalski klub Partizan nastavio je sa primenom kaznene politike prema igračima koji su pokazali neposlušnost. Predrag Luka i Ivan Petrović najpre su sklonjeni iz ekipe a potom ih je dočekalo iznenađenje kada su na red došle isplate zaostalih zarada...Čelnici aktuelnog šampiona Srbije odlučni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.