Partizan nemoćan u Pendiku

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nemoćan u ''Pendiku''

Rukometaši Novog Pazara savladali su večeras ekipu beogradskog Partizana sa 30:27 (14:14), u meču trećeg kola Arkus lige.

Domaćina su do pobede predvodili golman Aleksandar Milenković, koji je sa 19 odbrana proglašen za igrača utakmice, Zlatko Rakić sa sedam golova, petostruki strelci Petar Žujović i Aleksa Milošević, te Veljko Davidović i Pavle Banduka sa po četiri gola.

Najbolji u poraženom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastavu bio je golman Andrej Trnavac sa 16 uspešnih intervencija, uz odbranjeni sedmerac, pratio ga je Nemanja Živković sa sedam pogodaka, dok su po šest golova upisali Mirko Baćanović i Milomir Radovanović.

Utakmicu u dvorani Pendik pratilo je oko 600 gledalaca. Posle nekompletnog kola, Pazar je drugi u elitnom domaćem takmičenju sa četiri boda, a Partizan je na sedmom mestu i ima dva boda.

Novopazarci će u četvrtom kolu gostovati Rudaru iz Kostolca, dok će beogradski crno-beli dočekati leskovačku Dubočicu 54.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi Pazar savladao Partizan

Izvor: B92, 29.Sep.2019, 12:11

Rukometaši Novog Pazara savladali su ekipu beogradskog Partizana sa 30:27 (14:14), u meču trećeg kola Arkus lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.