Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 16:59

Partizan neće igrati u Sarajevu, umesto toga mečevi protiv - Duška Vujoševića

Kluž, ekipa bivšeg trenera crno-belih, biće protivnik na pripremama Parnom valjku

Partizan ipak neće igrati na turniru u Sarajevu!

Kako TV Partizan javlja, a potvrđeno je našem sajtu, zbog pandemije virusa korona i potencijalnih problema oko izlaska i povratka u zemlju, Partizan je otkazao učešće na turniru u Sarajevu koji je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se igra od 4.do 6. septembra.

Umesto toga, Partizan je zakazao mečeve 8. i 10. septembra u Beogradu protiv Kluža, u kojem radi legendarni bivši trener crno-belih Duško Vujošević.

Prethodno, po povratku sa priprema u Vrnjačkoj banji, ekipa Vlade Šćepanovića će u subotu odigrati pripremni meč sa Slogom u Kraljevu.

Snimak utakmice će biti emitovan na TV Partizan i objavljen na Jutjub kanalu BC Partizan TV.

Kako TV Partizan saznaje, zbog pandemije virusa Covid19 i potencijalnih problema oko izlaska i povratka u zemlju, @partizanbc je otkazao učešće na turniru u Sarajevu koji je trebalo da se igra 4.-6. septembra. Umesto toga, zakazani su mečevi 8. i 10. septembra u Beogradu sa Klužom, u kojem radi legendarni bivši trener crno-belih Duško Vujošević. Prethodno, po povratku sa priprema u Vrnjačkoj banji, ekipa Vlade Šćepanovića će u subotu odigrati pripremni meč sa Slogom u Kraljevu. Snimak utakmice će biti emitovan na TV Partizan i objavljen na YouTube kanalu BC Partizan TV. Gledajte TV Partizan! IPTV (321), Supernova (111), Pošta Net (278), Orion Telekom (310), Crnogorski Telekom (116), MTEL Republika Srpska (139) #partizan #partizanbelgrade #kkpartizan #grobari #partizanovci  #tvpartizan #bcpartizantv #partizanbc #bcpartizan #rkpartizan #jsdpartizan #vkpartizan #okpartizan #fkpartizan #fcpartizan #pfc

A post shared by TV Partizan (@tvpartizan.official) on Aug 28, 2020 at 5:43am PDT

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.