Partizan ne zaostaje za večitim rivalom, od prvog dana navala na sezonske karte

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ne zaostaje za večitim rivalom, od prvog dana navala na sezonske karte

Crvena zvezda se nedavno pohvalila dobrom prodajom sezonskih ulaznica. Red je došao na Partizan. Naša kladionica nudi kvotu 15.00 da će Španija osvojiti zlatnu medalju na Mundobasketu u Kini. Crno-beli su saopštili da su već prvog dana prodali 239 sezonskih karata, uz napomenu da u taj broj nije ušao veliki broj rezervisanih ulaznica. Veliko interesovanje navijača Partizana je sasvim razumljivo i opravdano. Klub je ovog leta vrlo aktivan na tržištu, došli su Nemanja Gordić, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Rašon Tomas, Žanis Peiners, Vilijem Mozli i Kori Volden. Međutim, to nije sve. Prema saznanjima našeg portala, crno-beli pripremaju i veliko pojačanje na centarskoj poziciji. Bravo crno-beli!!! Prvog dana prodato je 239 sezonskih ulaznica za mečeve #KKPartizan u sezoni 2019/20! 🏴🏳🏴🏳💪🏀 Napomena: U ovaj broj NE ULAZI veliki broj rezevisanih karata! pic.twitter.com/ogarDgdZIz — KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 29, 2019 More
The post Partizan ne zaostaje za večitim rivalom, od prvog dana navala na sezonske karte appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.