Partizan ne može da registruje pojačanja

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizan ne može da registruje pojačanja"

Fudbalski klub Partizan nije u mogućnosti da registruje pojačanja jer je i dalje na snazi suspenzija.

Kako piše Sportski žurnal, beogradski klub je pod tom merom od 17. juna jer nije izmirio dugovanja na osnovu pravosnažnih presuda fudbalskih organa, Arbitražnog suda i Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije.

"Automatski, novajlije Rajko Brežančić, Aleksandar Lutovac i Umar Sadik, nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravo da igraju za Partizan", piše Sportski žurnal, ne navodeći kako stvari stoje sa ostalim pojačanjima, Perišom Pešukićem, Igorom Vujačićem i Dominikom Dingom.

Beogradski sportski dnevnik navodi da se, sedam dana pre početka prvenstva, u sličnoj situaciji nalazi i Rad.

Dodaje se da je najteža situacija za učesnike Prve lige Srbije, Borac i Zemun, koji imaju rok do 3. avgusta da namire dugovanja, dok je suspenzija Dinamu iz Vranja ukinuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAVEZANE RUKE Partizan ne može da registruje pojačanja?

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019

Fudbalski klub Partizan nije u mogućnosti da registruje pojačanja jer je i dalje na snazi suspenzija. More. The post ZAVEZANE RUKE Partizan ne može da registruje pojačanja? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.