Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 20:05

Partizan ne igra fudbal, Partizan se muči: Metalac sa desetoricom do slatkog boda (VIDEO)

U Gornjem Milanovcu – 1:1

Emotivni udarci na dušu Partizanovih navijača. U danu kad ih je uprava obradovala dovođenjem poslovima van terena (dovedeni Ivan Obradović, Miloš Jojić, Svetozar Marković), fudbaleri su očajnom partijom na njemu podbacili. I time uporopastili proslavu 75. klupskog rođendana, zakazanu za nedelju.

Na dvonedeljnu reprezenatativnu pauzu crno-beli odlaze pokunjenih glava. Kako su igrali nisu ni zaslužili više od boda u Gornjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milanovcu, s tim što jednako očajnom izdanju favorita stoji saznanje da je Metalac odigrao iznad mogućnosti i osvojio možda najslađi bod u dosadašnjem toku sezone, posebno što je više od pola sata imao igrača manje, što rezultatu daje na značaju – 1:1.

Junak meča je Filip Antonijević, devet minuta pre kraja spretan da završi sjajnu kombinaciju Katanića i Grbovića, te poništi vođstvo Partizana stečeno u ranoj fazi drugog poluvremena golom Filipa Stevanovića.

Osim Filipa Antonijevića, Metalac je do tek drugog remija sa Partizanom u istoriji doveo Dušan Puletić. Vrlo dobar bio je iskusni golman sve vreme, posebno u završnici meča, kad je ukrotio dva udarca rezerviste Aleksandra Lutovca iz neposredne blizine. Sve to pri rezultatu 1:1, kad su gosti hiseterično navalili u pokušaju da dobiju ono što nisu zaslužili.

A nisu zaslužili tri boda, jer su igrali sporo, bezidejno, bez ikakvog plana kako dođi u šansu. Jedan od najboljih igrača ekipe Bibars Natho nije ni doputovao u varoš podno Rudnika, Sejduba Suma je istrčao na teren i samo fizički bio prisutan na njemu, Lazar Marković ušao s klupe, s tim što će deo navijača reći da nije ni morao, Takumi Asano kao da su iscurele baterije. Očaj od igre, mrtvilo, besmisleni napadi i, kako to obično u sportu biva, kazna.

Uskoro opširnije...

METALAC – PARTIZAN 1:1 (0:0)

/Antonijević 81 - Stevanović 46/

Gornji Milanovac

Stadion Metalca

Igra se bez prisustva publike

Sudija: Milan Ilić

Žuti karton: Vranjanin (Metalac), Suma (Partizan)

METALAC (4-2-3-1): Puletić – Vranjanin, Rogač, Vasiljević – Antonijević, Zoćević, Maksimović, Desančić, Pecelj - Prestiž, Katanić. Trener: Žarko Lazetić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miljković, Vitas, Banjak, Urošević – Zdjelar (od 84. Pavlović), Šćekić – F. Stevanović (od 84. Stojković), Suma (od 46. Marković), Asano (od 69. Lutovac) – Sadik (od 46. Matić). Trener: Aleksandar Stanojević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.