Partizan nastavio seriju ubedljivom pobedom u Novom Sadu

Izvor: Politika, 29.Sep.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nastavio seriju ubedljivom pobedom u Novom Sadu

NOVI SAD –Fudbaleri Partizana danas su u Novom Sadu ubedljivo savladali Vojvodinu sa 3:0 u derbi utakmici sedmog kola Superlige Srbije i zadržali vodeće mesto na tabeli.

Partizan je, međutim, do trijumfa došao teže nego što to pokazuje rezultat na stadionu Karađorđe. Ovom pobedom izabranici Vladimira Vermezovića napravili su dobru uvertiru pred put u Kazanj i meč sa Rubinom u Ligi Evrope.

Pored lepih golova, utakmicu u Novom Sadu obeležio je petominutni prekid >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u završnici prvog poluvremena do kojeg je došlo nakon manjeg sukoba navijača dva tima na zapadnoj tribini.

Ipak, na licu mesta se brzo pojavila žandarmerija, pa nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.

Branilac titule je, po već oprobanom receptu sa nekih prethodnih gostovanja Vojvodina, poveo veoma rano. Već u četvrtom minutu Ostojić se najbolje snašao posle kornera i sa par metara savladao Nemanju Supića.

Posle primljenog gola „lale” su zaigrale mnogo ofanzivnije, Abubakar Oumaru je zadavao dosta problema gostujućoj odbrani, a najbolju šansu propustio je Miroslav Stevanović koji je u 26. minutu šutirao malo pored stative.

U nastavku meča Partizan je čekao i dočekao svoje šanse da poveća prednost.

Prvo je kapiten Saša Ilić u 61. minutu preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio mrežu, a u 84. minutu Saša Marković je posle kornera i odbitka poslao „bombu” sa 20 metara u gol.

Partizan sada ima četiri boda više od drugoplasiranog Rada koji sutra dočekuje Jagodinu.

Tanjug

objavljeno: 29.09.2012
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.