Partizan našao štopera, stiže prava zamena za Pavlovića!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 09:28

Partizan našao štopera, stiže prava zamena za Pavlovića!

Strahinja Pavlović odlazi, a Partizan je našao zamenu.

Kako prenosi "Telegraf", ekipa Partizana je uspela da pronađe zajednički jezik sa štoperom kojeg su tako žarko želeli prethodnih meseci.

Radi se o Makiju Banjaku, 24-godišnjem fudbaleru koji je nastupao za Olimpiju iz Ljubljane i koji je tokom svoje karijere branio i boje mladog tima Barselone.

Slovenački klub je tražio dva miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, ali je Partizan uspeo da pronađe zajednički jezik i sa njima, pošto je obećao dobar procenat od naredne prodaje i pola miliona evra.

Igrač je želeo da zaigra za Partizan smatrajući da bi mu bila sjajna odskočna daska za dalji razvoj karijere, pa je tako i dogovoren četvorogodišnji ugovor sa njegovim menadžerom Romeom Filipovićem.

Karakteriše ga snaga i brzina, dobar je i u pas igri, što svakako treba Partizanu.

Dakle, za sledeću sezonu su sigurni Bojan Ostojić, Uroš Vitas i sada - Maki Banjak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DETONACIJA U HUMSKOJ: Odlazi Strahinja Pavlović, umesto njega stiže dete Barselone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020

Na korak do potpisa...Partijzan će ojačati nonkurenciji u poslednjoj liniji tima, dovodeći veliko pojačanje. Radi se o igraču koji od prošlog leta želja trenera Sava Miloševića i koji će pojačati konkurenciju u poslednjoj liniji tima. Defanzivac Olimpije Maki Banjak (24) na korak je od Partizana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.