Partizan našao štopera: Vujadinović stiže u Humsku

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan našao štopera: Vujadinović stiže u Humsku

Iskusni defanzivac koji ima još šest meseci ugovora sa Pekingom bi mogao da pojača crno-bele Pronašli su Partizan i Marko Nikolić rešenje na poziciji štopera. Prema pisanju “Sportskog žurnala” prvi pik u predstojećem prelaznom roku je Nikola Vujadinović (30). Iskusni štoper ima još šest meseci ugovora sa Pekingom na čijoj klupi se nalazi Aleksandar Stanojević. On je već jednom bio na pragu Humske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čak je i trenirao sa klubom, ali je tadašnja uprava odlučila da ga ne dovede, pa je Nikola završio u Osasuni. Vujadinović je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde posle čega je igrao za Rad, Zetu, Radnički iz Pirota, a posle epizode u Udinezeu je išao na pozajmice u Unireu, Aberdin i Javor. Posle raskida ugovora sa Udinezeom je otišao u Šturm, pa u Osasunu. Za mladu reprezentaciju Crne Gore je odigrao šest mečeva, bez nastupa za seniorski sastav.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Potvrđeno za Vujadinovića! Partizan ima opciju i za zadnjeg veznog, dvojica napadača možda na dvojnoj

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016

Šef struke crno-belih Marko Nikolić otvoreno za MOZZART Sport o aktivnostima u susret prelaznom roku..Informacija da Partizan želi Nikolu Vujadinovića dobila je zvaničnu potvrdu. Štoper kineskog Peking Enterprajza prva je opcija crno-belih na poziciji štopera u predstojećem prelaznom roku i to...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.