Partizan našao pojačanje u Kini

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan našao pojačanje u Kini

Posle više pokušaja nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore mogao bi konačno da zaigra za jedan od dva najveća srpska kluba.

Kako piše Blic 30-godišnji Nikola Vujadinović kandidat je za naslednika Gregora Balažica u odbrambenoj liniji crno-belih. Iskusni štoper već je jednom bio na probi u redovima srpskog vicešampiona, ali je te 2014. godine pojačao špansku Osasunu.

U međuvremenu fudbalski put ga je odveo čak u Kini gde nastupa za drugoligaša Peking BG, a tokom karijere koju je započeo u omadincima Zvezde igrao je još za Rad, Zetu, Radnički iz Pirota, CSKA iz Sofije, Udineze, Aberdin, Javor i Šturm.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.