Partizan našao novi način da napuni Arenu, videćete već protiv Cibone! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan našao novi način da napuni ''Arenu'', videćete već protiv Cibone! (foto)

Biće sutra zanimljivo i na tribinama.

Derbi 11. kola ABA lige igra se u nedelju od 20 časova u ''Štark Areni'', gde će Partizan dočekati ekipu zagrebačke Cibone.

Kako bi tribine naše najveće dvorane bile odlično popunjene, crno-beli su došli na još jednu zanimljivu ideju. Sutra će biti dovoljen besplatan ulaz svoj deci do 14 godina, što je danas i potvrđeno iz Partizana, uz poziv navijačima da u što većem broju u nedelju podrže svoj klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Deca uzrasta do 14 godina, moći će besplatno da prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana NIS i KK Cibona (u pratnji odraslih, uz preuzetu besplatnu kartu)

Dođite da pobedimo zajedno!''
, poručuju iz Partizana.

Partizan posle deset kola ima skor 7-3 na deobi drugog mesta, a Cibona je na devetoj poziciji na tabeli, sa četiri pobede i šest poraza.

-

Deca uzrasta do 14 godina, moći će besplatno da prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana NIS i @kk_cibona (u pratnji odraslih, uz preuzetu besplatnu kartu)

Dođite da pobedimo zajedno!#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/Yk0hgRvDzp

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) December 14, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN ZOVE NAJMLAĐE NAVIJAČE: Deca do 14 godina BESPLATNO na Cibonu

Izvor: Kurir, 14.Dec.2019

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će deca uzrasta do 14 godina moći besplatno da prisustvuju nedeljnom meču protiv Cibone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.