Partizan napravljen da osvoji Evrokup!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizan napravljen da osvoji Evrokup!"

Veliko poštovanje ukazano je "crno-belima".

Trener Trenta Lele Molin nije štedeo reči hvale na račun Partizana sa kojim će se njegova ekipa sastati danas od 19 časova u okviru drugog kola TOP 16 faze Evrokupa.

"Crno-beli" su u prvom kolu ubedljivo slavili protiv Virtusa u Beogradu 99:81.

"Igramo protiv velikog evropskog kluba, koji ima najveće ambicije u ovom takmičenju i za nas će ovo biti sjajna prilika da pokažemo koliko smo napredovali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan ima odličan sastav napravljen da dođe do samog kraja i osvoji Evrokup i trenera koji je stekao zavidnu reputaciju u evropskim okvirima. Partizan ima pobednički identitet, vidi se Trinkijerijev potpis i to je najlepši kompliment koji mogu da im dam", istakao je Molin

Trento je u prvom kolu Top 16 runde izgubio od turske Darušafake 73:69 na gostovanju u Istanbulu.

Italijanski klub je u prvoj fazi imao učinak 5-5 u grupi sa ekipama Galatasaraja, Budućnosti, Oldenburga, Gdinje i Unikahe.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.