Partizan nadigrao Železničar

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 19:30

Partizan nadigrao Železničar

Rukometaši niškog Železničara poraženi su u Beogradu od Partizana sa ubedljivih 30:23 (15:12) u okviru 11. kola plej-ofa Arkus rukometne lige.

Nišlije su u prvom poluvremenu bile konkurentne, a u uvodnom delu meča izabranici Đorđa Teodorovića imali su i prednost. Ipak, u nastavku je Partizan bio bolji rival, nametnuo svoj ritam igre, a fantastičan na golu bio je Andrej Trnavac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Početak derbi susreta 11. runde pripao je Železničaru. Nišlije su nakon 10 minuta igre imale +2 pošto je bilo 5:3 za goste, golom Milosavljevića. U nastavku igre Partizan je došao do izjednačenja, pa se igralo uglavnom gol za gol. Domaćin prvu osetniju prednost pravi u finišu prvog poluvremena kada je golovima Petrića i Lasice napravio seriju od 3:0 i na poluvreme otišao sa 15:12.

U drugom poluvremenu crno-beli su bili bolji rival. Odlično su igrali u tranziciji, a svaki pokušaj Nišlija da se vrate u meč osujetio je sjajni Andrej Trnavac na golu Partizana. Sakupio je golman beogradskog kluba na kraju 15 odbrana i bio proglašen za najboljeg igrača ovog susreta.

U polju su Partizan do trijumfa vodili Marko Lasica i Stefan Petrić sa po pet postignutih golova, dok je Mićić pogađao četiri puta. Kod Železničara je Đorđe Spasić postigao pet pogodaka, dok su se po četiri puta u strelce upisali Aleksandar Stojanović i Nemanja Milovanović.

Nakon ovog poraza Železničar je ostao na 11 osvojenih bodova i četvrti je na tabeli, dok je Partizan drugi sa 17 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.