Partizan na minus 22

Izvor: MVP.rs, 28.Sep.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na minus 22

Crno-beli su odigrali još jednu utakmicu u Francuskoj.

Utakmicom protiv Šolea, Partizan NIS je završio pripremnu mini turneju koja je započela spektaklom u Atini, gde su crno-beli bili gosti Panatinaikosa. Pred oko 2.000 gledalaca ekipa Šolea je na domaćem parketu trijumfovala rezultatom 90:68. Stručni štab crno-belog tima još jednom je imao priliku da proveri trenutnu formu i uveri se u kvalitete igrača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << se nalaze na probi.

"Čitava mini turneja bila je od velike koristi za naš tim koji se još uvek nalazi u fazi stvaranja. Igrali smo protiv snažnih ekipa i protiv njih pokazali igru sa dosta oscilacija, ali i dobrih momenata. te momente ćemo u budućnosti nastojati da zadržimo tokom čitavog meča", izjavio je Petar Božić nakon meča.

Ekspedicija Parizana vraća se u Beograd, gde će sprovesti završne pripreme pred početak sezone u ABA ligi. Prvi meč crno-beli igraju u petak, 2. oktobra, od 21 čas protiv ekipe Metalac Farmakom. Susret se igra u Valjevu.

Šole - Partizan NIS 90:68 (23:16, 26:14, 22:19, 19:19)

Šole: Guds 7, Džombi 8, Tejlor 15, Hjuz 9, Ševrije 3, Holouvej 12, Manjio, Rusel 5, Brun 9, Trapani 8, De Jong 6, Moendadze 8.

Partizan NIS: Aranitović 13, Magdevski, Kuzeloglu, Vrabac 11, Marinković 16, Jovanović, Vitkovac 1, Đumić 16, Koprivica 6, Glišić, Petrov, Milutinović 5.

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.