Partizan na čekanju, hoće li ostati bez velikog pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "na čekanju", hoće li ostati bez velikog pojačanja?

Srpski internacionalac iz redova Anderlehta potvrdio je pregovore sa crno-belima. Partizan će morati da pokaže strpljenje.

Nadali su se u Humskoj da će pozicija u kojoj se Ivan Obradović našao tokom jeseni dovesti do povratka srpskog internacionalca u Partizan.

Fudbaler Anderlehta našao se u nemilosti trenera i bio prebačen u rezervni tim zbog toga što je odbio transfer tokom prethodnog leta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Usledilo je šest meseci bez takmičarskog fudbala na visokom nivou i logična želja da se u januaru ili na leto ode iz kluba.

Šest meseci pre isteka ugovora stvari su se drastično promenile, kako za Ivana Obradovića tako i za Partizan. Promene trenera i sportskog direktora u Anderlehtu otvorile su Obradoviću nove perspektive.

"Nadam se novoj šansi posle Nove godine. Sanjam o budućnosti u Anderlehtu i nadam se da će novi sportski direktor i trener računati na mene" rekao je Obradović za belgijske medije.

Srpski internacionalac potvrdio je da postoji interesovanje Partizana, kao i da su pregovori odmakli, ali će sada sve morati da bude stavljeno "na čekanje".

"Ostalo mi je još šest meseci ugovora u Anderlehtu i Partizan je u pregovorima sa mnom od septembra. Zahvalan sam im na tome, ali sada moraju da budu strpljivi jer prvo želim da vidim šta će se dešavati u Anderlehtu", poručio je Obradović.

Fudbaler Anderlehta rekao je da osim Partizana niko nije bio konkretan sa ponudama i na taj način odbacio spekulacije da je mogao da završi u PAOK-u.

"PAOK nikada nije izašao sa konkretnom ponudom, a Lokeren... Uz svo poštovanje, time bih napravio tri koraka unazad u karijeri. Pogledajte gde je Lokeren sada", zaključio je Obradović.

Crno-belima očito ostaje da sačekaju razvoj situacije u klubu iz Brisela. Promena trenera i sportskog direktora u Anderlehtu mogli bi da pokvare planove Partizanu, ali ne treba prejudicirati sa konačnim raspletom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.