Partizan na Real u Top 8

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 22:26

Partizan na Real u Top 8

Košarkaši Partizana igraće protiv madridskog Reala u Top 8 fazi Evrolige.

Crno-beli su u poslednjem duelu u Atini protiv Panatinaikosa slavili rezultatom 83:81 i tako sami rešili svoju sudbinu u kojoj su birali između Barselone i Reala.

Partizan je ove sezone poražen u Madridu (105:97), ali je u uzvratnom meču slavio u Beogradu i to sa većom razlikom (104:90).

Pomenuti revanš meč protiv "kraljevskog" kluba je bio jedan od prelomnih u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borbi srpskog predstavnika za mesto među osam najboljih.

Real je regularni deo sezone završio sa 23 pobede i 11 poraza koliko je imala i pomenuta Barselona, ali je zbog slabijeg međusobnog skora ostao ispod velikog rivala.

Možda je od dva "zla" Partizan dobio manje, jer su upravo igrači Šarunasa Jasikevičijusa u dva susreta ostali nerešiva enigma za Obradovićeve izabranike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UTAKMICA U KOJOJ SMO OBJASNILI ZAŠTO SMO NAJBOLJI" Grobari slave, a jedan čovek je APSOLUTNI HEROJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023

Velike ekipe pobeđuju i kada ne ide...Košarkaši Partizana slavili su rezultatom 83:81 protiv Panatinaikosa u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige...Vrlo uzbudljiv finiš, a junak je Džejms Naneli...Željko Obradović je ćaća igrice. Rek'o sam šta sam rek'o #EuropaLeague #Partizan..— Nemanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.