Partizan na Limož bez dvojice veoma važnih igrača!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na Limož bez dvojice veoma važnih igrača!

Košarkaše Partizana u utorak očekuje gostovanje Limožu na kojem Miroslav Nikolić neće moći da računa na dvojicu košarkaša koji neće ni putovati u Francusku.

Crno-beli u ponedeljak putuju za Francusku gde će u utorak 31. oktobra odmeriti snage sa bivšim šampionom Evrope Limožom.

Četa Miroslava Nikolića nalazi se u usponu forme i beleži sjajne rezultate u ABA ligi, a u nedelji na izmaku upisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i prvi evropski trijumf i to na gostovanju. Zbog toga ne čudi što su apetiti navijača porasli i što se "Grobari" nadaju još jednoj pobedi u Evrokupu.

"Sportske" saznaju da će posao za crno-bele biti značajno otežan jer trener Miroslav Nikolić u Francuskoj ne može da računa na kapitena Novicu Veličkovića i novajliju Samarda Samjuelsa.

Novica Veličković će zbog lakše povrede ostati u Beogradu kako bi se pripremio za predstojeći duel sa Zvezdom, dok Jamajčanin zbog problema administrativne prirode neće putovati u Francusku.

Dobra vest je da se u takmičarski ritam posle preskočene utakmice u Zagrebu vraćaju Aleksandar Aranitović i Patrik Miler što znači da situacija nije toliko loša uprkos izostanku dvojice pomenutih.

Utakmica 4. kola Evrokupa između Limoža i Partizana igra se u utorak, 31. oktobra od 20 časova i 30 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan bez Veličkovića i Semjuelsa u Limožu

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017

Vraća se Patrik Miler..Košarkaši Partizana u utorak gostuju francuskom Limožu u utakmici četvrtog kola Evrokupa, a trener Miroslav Nikolić neće moći da računa na kapitena Novicu Veličkovića i centra Samarda Semjuelsa...Razlozi za njihov izostanak su različite prirode. Naime, kako saznaje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.