Partizan mt:s potpisao Vujovića

Izvor: B92, 08.Feb.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mt:s potpisao Vujovića

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji, Nikola Vujović, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom mt:s.

www.juniorskaligakss.com

Vujoviću je ugovor sa 'crno-belima' prvi profesionalni a do sada je bio član beogradske Mega Vizure.

Prema dogovoru dva kluba Vujović ostaje igrač Mega Vizure ali sa statusom 'pozajmljenog'. Nikola Vujović je rođen 21. januara 1993. godine, visok je 209cm, težak 93kg, a karijeru je počeo u obrenovačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radničkom. Godinu dana bio je član Slobode iz Bariča.

Ekipa Mega Vizure posle 13 kola Juniorske lige Srbije ima deset pobeda i tri poraza a Vujović je najkorisniji igrač tog tima.

U proseku je na parketu provodio 31 minut, postizao 15,7 poena i hvatao 9,4 lopte. Na poslednje tri utakmice postigao je po 20 poena i uhvatio ukupno 37 lopti.

Zanimljivo je i da je u utakmici sa Partizanom u okviru JLS ostvario dabl-dabl, 10 poena i 15 skokova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.