Partizan mt:s počeo pobedom

Izvor: B92, 04.Sep.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mt:s počeo pobedom

Aktuelni šampion Srbije i NLB lige, ekipa Partizana mt:s pobedila je u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu Radnički Bg 89:79 (25:24, 20:19, 25:16, 19:20).

Srpski šampion učestvovaće ovog meseca na dva turnira u okviru priprema za narednu sezonu koja počinje 8. oktobra.

"Crno-beli" će od 16. do 18. septembra igrati na turniru u Bugarskoj, sa Lukoilom, Arisom i ekipom jednog kiparskog koledža. Potom tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade Jovanovića očekuju evroligaške provere u Kaljariju,sa Montepaskijem, Olimpijakosom i ekipom Dinama Sasari.

Šampion Srbije ovoga leta pojačali su Ejsi Lo i Marko Čakarević, dok će Nikola Peković igrati za vreme 'lok-auta' u NBA ligi. Tim iz Himske na kraju prošle sezone naspustili su Jan Veseli, Nejtan Džavaji, Kurtis Džerels i Džejms Gist.

Partizan će u Evroligi igrati u C grupi sa Realom iz Madrida, Makabijem iz Tel Aviva, istanbulskim Efesom, milanskim Armanijem i jednom od ekipa koja prodje kvalifikacije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva jaka turnira pred start sezone

Izvor: RTS, 04.Sep.2011

Aktuelni šampion Srbije i Jadranske lige u košarci, ekipa Partizana učestvovaće ovog meseca na dva turnira u okviru priprema za narednu sezonu koja počinje 8. oktobra..."Crno-beli" će od 16. do 18. septembra igrati na turniru u Bugarskoj, gde će im protivnici biti domaći Lukoil, grčki Aris i...

Nastavak na RTS...

Crno-beli počeli sa utakmicama, uskoro dueli sa Olimpijakosom, Montepaskijem...

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2011

Košarkaši Partizana vredno treniraju u novobeogradskoj Hali sportova, a sinoć su odigrali i prvi trening meč protiv Radničkog iz Beograda. U drugoj polovini meseca crno-bele očekuju turniri u inostranstvu.

Nastavak na Sportske.net...

Prvenac Partizana

Izvor: Sportal.rs, 04.Sep.2011

Košarkaši Partizana mt:s odigrali su prvu prijateljsku utakmicu u predsezoni. Ekipa Vlade Jovanovića ukrstila je sinoć koplja sa Radničkim i savladala goste sa Crvenog krsta rezultatom 89:79 (25:24, 20:19, 25:16, 19:20).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.