Partizan može i u Zagrebu da igra, baš me briga

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 20:36

"Partizan može i u Zagrebu da igra, baš me briga"

Goran Grbović, direktor "Štark Arene", oglasio se povodom navoda da bi Partizan, zbog zauzetosti novobeogradske hale, mogao da igra mečeve u Ljubljani.

Crno-beli svoj prvi meč plej-ofa igraju u hali "Aleksandar Nikolić", zbog čega su se navijači pobunili jer nisu mogli svi vlasnici sezonskih jarata da uđu. Tako se došlo na ideju da bude rezervisana arena "Stožice" u slovenačkoj prestonici.

"Istina je jaka stvar, ali očigledno su ovde glasnine neprocenjive. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima", istakao je Grbović u razgovoru za "Mozzart Sport".

Kako kaže, nije bilo moguće da Partizan igra meč protiv Studentskog centra u "Areni".

"To je sve tačno i to sam izjavljivao, jednostavno nije bilo moguće zbog ranije zakazanog termina ukloniti svu opremu, ona je tek danas sklonjena i to nekih 70 odsto, još ima da se radi. Znamo da je Partizan ušao među osam u Evroligi i da je zbog toga sve pomerano, ali ABA liga mora da zna datume i šta se dalje dešava, mi imamo događaje koji se mesecima unapred zakazuju, ali sve možemo da sredimo. Jednostavno, niko ne saopštava datume i to je istina", dodaje Grbović.

Za kraj je prokomentarisao i odluku da igraju svoje mečeve u Sloveniji.

"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba", zaključio je Grbović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.