Partizan moćan protiv Voše, Zvezda lako sa Radničkim

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan moćan protiv Voše, Zvezda lako sa Radničkim

Ekipa Partizana danas je savladala ekipu Vojvodine u prvom kolu Regionalne lige u vaterpolu, isto je učinila i Crvena zvezda protiv Radničkog.

Izabranici trenera Vujasinovića pokazuju da i ove sezone imaju odličan tim, a danas je pobeđena Vojvodina u prvom kolu Regionalne lige rezultatom 12:1 (3:0, 4:0, 2:0, 3:1).

Subotić je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio najbolji u Partizanu, pokazao da se radi o jednom od najperspektivnijih igrača na svetu. Postigao je 3 gola, Tikas je dao 2, Adžić, Radonjić, Radović, Lazić i Lukić su postigli po 1. Za Vojvodinu je jedino Šulc bio strelac.

U derbiju kola Zvezda je savladala Radnički sa 10:6 (3:1, 3:2, 2.2, 2:1).

Zvezda je tokom celog meča bila bolji rival od Radničkog, samo zahvaljujući Denisu Šefiku rezultat nije bio ubedljiviji na današnjem meču.

Najefikasniji u Zvezdi koju je danas po prvi put na zvaničnim mečevima predvodio Risto Maljković bio je Andrejević sa 3 gola, dok u Radničkom niko nije postigao više od 1 gola.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan deklasirao Vojvodinu na otvaranju Regionalne lige

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2015, 00:34

U prvom kolu Regionalne lige vaterpolisti Partizana deklasirali su na svom bazenu Vojvodinu rezultatom 12:1...Jedini pogodak Vojvodina je postigla  minut pre kraja utakmice, a strelac je bio Kristijan Šulc...Već posle nekoliko minuta igre, crno-beli su vodili sa 2:0, golovima Radojevića i Subotića....

Nastavak na Radio 021...

BL - Čuvajte se, Bajernova "mašina" je uključena, sledi derbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2015

Dosta golova u okviru subotnjeg dana sedmog kola Bundeslige, u centru pažnje je ponovo ekipa Bajerna...Ekipa Bajerna iz Minhena će sigurno nakon ovog kola biti usamljena na vrhu Bundeslige pošto je u okviru sedmog kola savladala ekipu Majnca na gostovanju i to rezultatom 0:3...Imajući u vidu na kiks...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.