Partizan loš, sudija očajan, Bačka katastrofalna: Jedino je Đurđević izveo normalan potez (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan loš, sudija očajan, Bačka katastrofalna: Jedino je Đurđević izveo normalan potez (VIDEO)

Crno-beli jedvna savladali debitanta u Superligi, tek iz drugog pokušaja - 1:0

Jedva. Mučio se Partizan kao retko kad u povratničkom mandatu Marka Nikolića, cedio suvu drenovinu u nameri da produži pobedonosni niz i na kraju zgrabio tri boda u utakmici koja će se, nažalost, neće pamtiti po efektnim potezima, već po slaboj poseti, katastrofalnom suđenju Marka Srećkovića, batinama fudbalera Bačke i rezultatu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << taman dovoljnom aktuelnom osvajaču Kupa Srbije ostane u trci za prvo mesto - 1:0.

Presudio je Uroš Đurđević, 12 minuta pre kraja glavom je zakucao loptu u mrežu na centaršut Alena Stevanovića iz kornera, sprečivši rezultatsku bruku crno-belih, koji su kao i na premijeri šampionata - kad je bilo 0:0 - potcenili debitanta i to umalo da im se obije o glavu.

Na kraju, u Humskoj 1 imaju razloga da budu zadovoljni. Samo konačnih ishodom. Igrom nikako. Učinkom pojedinaca još manje. Baš kao i arbitražom Kragjevčanina Srećkovića, jer je gostima - koji nisu igrali fudbal, nego se sve vreme branili ne birajući sredstva - dozvolio da doslovce pretuku Partizanove fudbalere, a bar u dve situacije u prvom poluvremenu propustio da pusti igru u akcijama kojima je domaćin pretio da ugrozi solidnog golmana Stefana Čupića.



------------------------------------------------

PARTIZAN - BAČKA 1:0 (0:0)

/Đurđević 78/


Beograd

Stadion: FK Partizan

Sudija: Marko Srećković (Kragujevac)

Žuti kartoni: Everton, Ilić, Stevanović (Partizan), Zečević, Balabanović, Galić, Bajić, Nikolić, Švonja (Bačka)

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Balažic (od 71. Ilić), Milenković, Miletić - Jevtović, Everton - Janković (od 60. Božinov), Leonardo, A. Stevanović - Đurđević. Trener: Marko Nikolić.

BAČKA: Čupić, Nikolić, Ilić, Klisura, Đurić - Bajić, Balabanović (od 79. Dukić) -  Švonja, Čeković (od 7. minuta Galić), Trivunović (od 62. Milovac) - Zečević. Trener: Zoran Govedarica.

(FOTO: Star sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.