Partizan leči rane iz Evrokupa pobedom nad Cibonom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan leči rane iz Evrokupa pobedom nad Cibonom

Izabranici Andree Trinkijerija pobedili su Cibonu u okviru 18. kola ABA lige rezultatom 59:83 (16:20, 16:21, 14:22, 13:20).

Ovom pobedom košarkaši Partizana pokušaće da zaborave bolan poraz pretrpljen od Lijetuvasa Ritasa u Evrokupu.

Gosti su od starta vodili i svega nekoliko puta tokom prvog poluvremena dozvolili Ciboni da na kratko pređe u vođstvo. Partizan je bio oslabljen neigranjem Radeta Zagorca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji nije sa ekipom zbog povrede, ali uprkos tome, Beograđani su dobro otvorili utakmicu i tokom celog meča održavali razliku.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Đorđe Gagić sa 16 poena, pratili su ga Markus Pejdž i Lendejl sa po 12 poena.

Sa druge strane, Ljubičić je upisao 18, dok je Markota zabeležio 11 koševa.

Trijumf nad Cibonom je Partizanu šesti uzastopni u regionalnom takmičenju.

Crno-beli su i dalje na četvrtom mestu sa skorom 12-6, dok je Cibona ostala na osmoj poziciji sa 7-11.

Partizan u 19. kolu dočekuje Budućnost, dok Cibona gostuje Zadru. Pre toga, crno-beli će tokom nedelje odigrati i poslednji meč u Evrokupu, protiv Albe u Berlinu, koji za njih nema rezultatski značaj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Košarkaši Partizana ubedljivo pobedili Cibonu

Izvor: Beta, 02.Feb.2019

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Zagrebu Cibonu sa 83:59 (20:16, 21:16, 22:14, 20:13), u utakmici 18. kola ABA lige.Svi igrači Partizana su se upisali medju strelce. Najefikasniji je bio Djordje Gagić sa 16 poena, a Džok Lendejl i Markus Pejdž postigli su po 12. Nikola Janković i Aleksej...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.