Partizan lako protiv Mladosti – Severina dominirao

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 19:48

Partizan lako protiv Mladosti – Severina dominirao

Fudbaleri Partizana slavili su u pripremnoj utakmici pred početak nove sezone u Superligi Srbije protiv ekipe Mladosti GAT sa 3:1.

Pretposlednja pripremna utakmica crno-belog tima je bila zatvorenog tima i igrala se na glavnom terenu u SC Partizan – Teleoptik.

Partizan je utakmicu počeo u formaciji 4-2-3-1, a startnih 11 su činili, Popović – FIlipović, Ilić, Marković, Antić – Šćekić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Belić, Severina, Natho, Trifunović – Nikolić.

Da će Ksander Severina biti veliko pojačanje za Partizan videlo se posle svega devet minuta kada je zatresao mrežu gostiju iz Novog Sada.

Vođstvo Partizana je trajalo desetak minuta, jer je Kolaković uspeo da vrati egal na semafor.

Pred kraj prvog poluvremena, crno-beli su opet poveli i to je ponovo bio strelac Ksander Severina, to se desilo u 35. minutu.

Samo pet minuta kasnije je Kristijan Belić pogodio mrežu Mladosti za 3:1, sa kojim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U drugom poluvremenu nismo videli pogotke, tako da su na kraju fudbaleri Partizana slavili sa 3:1.

Do početka nove sezone, crno-bele očekuje duel protiv Mladosti iz Lučana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina posle dva gola na debiju: Ovo je tek početak

Izvor: B92, 20.Jul.2023

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Mladosti GAT u pripremnoj utakmici sa 3:1...Glavna zvezda ove pobede Partizana je bio novajlija Ksander Severina koji je postigao dva gola na meču...Ovim je pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje za Partizan u novoj sezoni..."Srećan sam sa svoja dva gola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.