Partizan kažnjava neposlušne igrače?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kažnjava neposlušne igrače?

Neočekivani problemi u Partizanu po okončanju prelaznog roka.

Naime, s obzirom da je najnovijim transferima konkurencija u ekipi pojačana, u Humskoj su odlučili da nekolicinu igrača koji su ove sezone u drugom planu pošalju na pozajmice.

Nenad Marinković je tako pojačao redove Voždovca, a na pozajmicu je trebalo da odu i Ivan Petrović i Predrag Luka.

Već smo izvestili da je Petrović trebalo da nastavi tekuću sezonu u čačanskom Borcu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogodio se iznenadni obrt.

Kako prenosi ''Blic'', on je odbio tu opciju, baš kao i Luka, za koga su interesovanje pokazivali Novi Pazar i Spartak. Sve to je izazvalo oštru reakciju iz uprave Partizana.

''To je nedopustivo ponašanje. Obojica će biti sankcionisani, kaznićemo ih'', poručio je generalni direktor kluba Miloš Vazura u izjavi za ''Blic''.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan ima igrača za tri tima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 14:10

Partizan je finiširao letnji prelazni rok dovođenjem četvorice fudbalera od kojih će se trojica odmah naći u konkurenciji za tim. Milinković će na raspolaganju imati praktično tri tima, ali je pitanje da li će od raspoloživih snaga uspeti da oformi ekipu za visoke domete...Aktuelni šampion...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.