Partizan kažnjava Semjuelsa: Nije na mestu, dobio je platu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kažnjava Semjuelsa: Nije na mestu, dobio je platu

Kritike na račun Amerikanca

Samardo Semjuels još nije digao Partizanove navijače na noge nekom sjajnom partijom, ali zato jeste pisanjem, prepiranjem i neodmerenim izjavama po društvenim mrežama.

Amerikanac se između ostalog danas javno požalio i da nije dobio platu od dolaska u Humsku. Što je predsednik kluba Ostoja Mijailović danas demantovao na vanrednoj konferenciji za medije.

Semjuels je danas redovno primio platu što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je praksa otkad sam ja u klubu”, rekao je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih je najavio i pokretanje disciplinskog postuka protiv američkog centra.

“KK Partizan ima disciplinski pravilnik po kojem postupamo. Nijedan igrač nema pravo da nastupa van okvira ugovora. Nije na mestu da bilo ko od sportista daje takve izjave. To su nepromišljene izjave koje povlače odgovornost i nanose štetu instituciji čiji dres nosi. Navijači su ga prihvatili jako dobro, kao i svi u klubu. Imamo institucije kao što su UO i disciplinska komisija i sledeće nedelje ćemo videti šta će biti u ovom slučaju. To u budućnosti neće moći niko, takve stvari nisu dozvoljene ugovorom”, istakao je Mijailović.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.