Partizan kaznio Malbašića i Grbića zbog noćnog provoda

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kaznio Malbašića i Grbića zbog noćnog provoda

Vuk Rašović je odlučio – za noćni provod, iako nisu jedini, kola su se slomila na Filipu Malbašiću i Petru Grbiću!
Filip Malbašić je letos stigao u Partizan na pozajmicu iz Hofenhajma. Za fotografiju sa „tamburicom na uvce”, navodno snimljenoj uoči meča sa Napretkom (nije igrao), odlukom šefa struke kažnjen je sa 10.000 evra!
Petar Grbić je letos došao u Humsku na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Olimpijakosa, ali mu je ubrzo, posle transfera Marka Šćepovića u suprotnom pravcu, Partizan otkupio ugovor. Za fotografiju iz „noćnog provoda” sankcionisan je sa 6.000 evra!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlazak u kafanu skupo koštao Malbašića i Grbića!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2013

Stručni štab FK Partizan odlučio je da novčano kazni Filipa Malbašića i Petra Grbića zbog toga što su pred duel sa Napretkom izašli u noćni provod.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.