Partizan kao nekad Zvezda: Humska bez struje zbog nagomilanih dugova

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 11:55

Partizan kao nekad Zvezda: Humska bez struje zbog nagomilanih dugova

Stadionu FK Partizan u sredu je isključena struja zbog duga od 26 miliona dinara

Isključena su brojila u vlasništvu fudbalskog kluba, dok kancelarije i prostorije pod ingerencijom sportskog društva imaju elektičnu energiju.

Isključeno je i napajanje reflektora. Nedostatak struje trenutno ne pogadja fudbalere Partizana koji se nalaze u Sloveniji, gde su u toku pripreme za narednu sezonu.

Kako tvrde iz fudbalskog kluba, struja je isključena jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sportsko društvo nije platilo račun za struju u terminu koji je bio njihova obaveza.

Tamo negde 2014. godine, a i posle toga u nekoliko navrata, ista muka je snašla, mnogi se sećaju, Crvenu zvezdu.

Tada je Partizan rezultatski bio neprikosnoven u domaćim okvirima, a crveno-belima je isključivana struja zbog dugovanja prema elektrodistribuciji.

Setimo se samo čuvene promocije Nenada Lalatovića na terasi svečane lože zbog nedostatka svetla u prostorijama namenjenim za to.

Danas, uloge su zamenjene. Mrak je u Humskoj, a svetlo sve jače sija u Ljutice Bogdana.

U Humskoj, struje nema već dva dana i pitanje je kad će stadion Partizana ponovo biti u punoj funkciji. Navodno, reč je o dugu od 26 miliona dinara.

Prema izveštajima sa lica mesta, isključena su brojila u vlasništvu fudbalskog kluba. Kancelarije i prostorije pod ingerencijom sportskog društva imaju elektičnu energiju. Isključeno je i napajanje reflektora.

Za sada, zbog letnjeg perioda, ne osećaju se dublje posledice isključenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.