Partizan još bez plejmejkera

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan još bez plejmejkera

Partizan još uvek traži plejmejkera, iako su pojedini beogradski mediji objavili da će to biti Amerikanac Darijus Moris.

Igrač sa dvogodišnjim NBA iskustvom jeste u fokusu crno-belih, ali je još uvek daleko od Humske.

U Partizanu kažu da neće ništa objavljivati dok se sa igračem ne potpiše ugovor, a novosti u slučaju Moris nema. B92 saznaje da je on jedan od igrača sa kojima se razgovaralo, ali je tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još neko vreme da razmisli.

Prethodno je trener Partizana Duško Vujošević rekao da crno-beli neće dobiti novog organizatora igre do utakmice sa Nanterom. Duel u Parizu igra se u četvrtak od 21 čas.

Crno-beli se nakon teške povrede prvog plejmejkera Lea Vestermana nalaze u nezavidnoj situaciji, s obzirom da isključivo na tom mestu može da igra još samo 19-godišnji Boris Dalo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.