Partizan je primer da su iznenađenja moguća

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 13:42

"Partizan je primer da su iznenađenja moguća"

Fudbaler Čukaričkog Miladin Stevanović dao je izjavu za sajt Čukaričkog u kojoj je najpre prokomentarisao nedavni derbi Linglong Superlige protiv Vojvodine.

"Brđani" su u tom meču na "Karađorđu" imali 0:2, ali su za dva minuta primili dva gola i na kraju je završeno sa 2:2.

desni bek Brđana, nije imao dilemu da je Čukarički u Novom Sadu propustio veliku priliku da ostvari trijumf.

"Naravno da je Vojvodina kvalitetan rival, čak mislim da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je neko pitao pre utakmice, u nekoj meri bili bismo zadovoljni bodom. Ali, s obzirom na razvoj događaja i dva gola prednosti, ne možemo da budemo zadovoljni. Držali smo utakmicu pod kontrolom sat vremena, a posle se sve okrenulo, mogli smo i da izgubimo. Na kraju je remi realan rezultat", rekao je Stevanović.

Ipak, već jutro posle meča u Novom Sadu sve misli bile su usmerene ka duelu trećeg kola Superlige protiv Rada.

"Moramo da gledamo uvek unapred, ne smemo da se osvržemo na ono što je bilo. Uradili smo oporavak, potom nastavili sa pripremama za Rad. Imamo malo lakši raspored na startu, moramo to da iskoristimo i da uzmemo tri boda protiv narednog rivala. Gledao sam ih malo protiv TSC-a, imaju vrlo kvalitetnih igrača. Većinu ih dobro znam, dosta je i mlađih igrača".

Stevanović ističe da ne sme da bude potcenjivanja rivala i naveo primer svog bivšeg kluba Partizana.

"Ni jedan protivnik ne sme da se potceni, videli ste da su iznenađenja moguća, eto Partizan je na primer izgubio u Novom Pazaru. Moramo da budemo maksimalno oprezni, baš kao i protiv Inđije, u tom slučaju ne bi trebalo da bude problema"; zaključio je Stevanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.