Izvor: Radio 021, 15.Sep.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan jači od Proletera u Novom Sadu

Fudbaleri Proletera poraženi su od Partizana rezultatom 3:0, u osmom kolu Superlige Srbije.

Golove za gostujući tim postigli su Zoran Tošić u 56, Umar Sadik u 74, dok je konačan rezultat u 78. minutu postavio povratnik u redove crno-belih Lazar Marković.

Iako je Partizan dominirao na "Karađorđu" tokom čitavog meča, golovi su viđeni tek u drugih 45 minuta igre.

U redovima beogradskog kluba istakao se i Natho koji je upisao tri asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na meču protiv Proletera. Radost navijačima Partizana doneo je Lazar Marković, koji je na svom prvom nastupu u crno-belom dresu od povratka u Beograd, zatresao mrežu, što mu je prvi gol za ovog učesnika Lige Evrope još od 2011. godine.

Posle osam odigranih utakmica Proleter se nalazi na začelju tabele. Sa pet osvojenih bodova, uz skor od jedne pobede, dva remija i pet poraza, smešten je na 14. mesto domaćeg prvenstva.

U narednom kolu, 21. septembra, Proleter gostuje Mačvi, timu koji se nalazi na samom dnu tabele Superlige.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.