Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 23:29

Partizan izgubio u Milanu, crno-beli ponovo poraženi u neizvesnoj završnici

Košarkaši Partizana izgubili su u Milanu od Armanija rezultatom 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16) u utakmici 28. kola Evrolige.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BES KOD NAVIJAČA PARTIZANA: Priča se i o bacanju sa mosta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Uzbudljiv duel je viđen u MIlanu...Košarkaši Armanija su savladali u Milanu Partizan sa 85:83 u veoma važnom meču 28. kola Evrolige...Nije Partizan bez šansi za prolaz u plej-in, ali svakako su navijački nezadovoljni posle ovoga...Нисмо ми заслужили ни плеј-ин. Изгубили...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Danilo Anđušić posle poraza u Milanu: Razočaran sam, dobro smo odigrali

Izvor: Danas, 09.Mar.2024, 00:26

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je posle utakmice 28. kola Evrolige u kojoj su crno-beli izgubili od Armanija u Milanu 85:83, da je razočaran zbog novog poraza u neizvesnoj završnici.

Nastavak na Danas...

Željko, zašto ovo dozvoljavaš?!

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2024

Partizan se u Beograd vraća sa gorkim ukusom u ustima. Pobeda protiv Armanija mogla je da bude ključna za možda i čitavu sezonu crno-belih, ali do nje ipak nije došlo, pošto je Armani slavio rezultatom 85:83 u 28. kolu Evrolige.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.