Partizan ispratio veslače na pripreme, pa za Tokio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 22:50

Partizan ispratio veslače na pripreme, pa za Tokio

Veslački klub Partizan, u prisustvu predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića, potpredsednika Žarka Zečevića i generalnog sekretara Đorđa Višackog, pomoćnika ministra sporta Darka Udovičića, ispratio je olimpijce na Olimpijske igre.

Miloš Vasić, Martin Mačković i Jovana Arsić u petak kreću za Atinu, odakle će posle završnih priprema 2. jula direktno putovati u Japan.

Simbolično, neki budući olimpijci napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su špalir držeći vesla i zastavice poželevši tako sreću srpskom trojcu sa selektorom Nikolom Stojićem.

Na kraju čekali su ih i osvajači medalja na Igrama u Moskvi i Los Anđelesu Zoran Pančić i Mile Stanulov.

Dobrodošlicu svim gostima poželeo je predsednik Partizana Ivan Brajtigan, a predsednik OKS Maljković.

"Srećan sam kada vidim kolektiv koji vode ljudi koji se razumeju u sport i u kome vlada porodična atmosfera. Tu uspeh ne može da izostane", rekao je Maljković.

Višacki se obratio kao nekadašnji veslač Partizana i učesnik Olimpijskih igara.

"Govorim kao član ove porodice koja živi mnogo generacija na Adi i koji je sanjao san kao i svi ovde. Uspeo sam da budem blizu tog sna, a nadam se da će ovo troje takmičara otići korak dalje. Neka izveslaju ono koliko mogu i koliko zaslužuju i biće dovoljno", rekao je Višacki.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.