Partizan ima šansu protiv Reala

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 13:40

"Partizan ima šansu protiv Reala"

Bivši reprezentativac Hrvatske, košarkaš Cibone Marko Tomas, izjavio je za da Partizan ima šanse da se plasira na fajnl-for Evrolige.

Košarkaši Partizana obezbedili su mesto u plej-ofu Evrolige, gde će snage odmeriti sa ekipom Reala.

"Naravno da Partizan ima šanse. Željko je dugo gradio ovu ekipu i mislim da su dosegli vrhunac forme baš kada je najpotrebnije. Imaju jako težak zadatak, ali izuzetno je bitno da pokušaju da otkinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Realu jednu pobedu u Madridu", istakao je Tomas za "Mozzartsport.

Osvrnuo se bivši igrač Reala na izdanje košarkaša Partizana na utakmici sa madridskim timom u Beogradu.

"Igrači imaju mnogo samopouzdanja, igraju kao kolektiv. Panter je u vrhunskoj formi i jedina prednost koju Real ima protiv svih ekipa je Tavares. Kada je on u igri, to je uglavnom pozitivna stvar za njih. Iz godine u godinu sve je bolji, pa i u napadu, čak se i njemu češće spuštaju lopte", zaključio je Tomas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.