Partizan ima novog trenera, proslavljenog golmana!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima novog trenera, proslavljenog golmana!

Nedugo posle rastanka sa Stefanom Ćirićem, crno-beli pronašli rešenje za mesto novog šefa struke.

Turbulentna zima je u Partizanu, promene se dešavaju na svim nivoima, a između ostalih, ceh tim promenama platio je i dosadašnji šef struke Stefan Ćirić.

Posle nekoliko dana neizvesnosti ko bi mogao da ga nasledi na toj poziciji, večeras se pojavila jedna konkretna informacija po tom pitanju.

''Alo'' je večeras preneo da će novi trener Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti naš proslavljeni golman Denis Šefik.

Četrdesettrogodišnji Šefik je po završetku blistave igračke karijere je trenerskim poslom počeo da se bavi u Šapcu, ali dolazak u Partizan će svakako za njega biti veliki izazov u toj ulozi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.