Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2020, 23:13

Partizan ima novog trenera

Korolija vodi crno-bele

Vreme je promena u vaterpolo klubu Partizan. Posle mnogo borbe smenjena je stara, a dovedena nova uprava, koja polako dovodi u red sav haos koji je vladao kod crno-belih u poslednje dve-tri godine.

Ima Partizan i novog trenera, od sada će ekipu voditi Miloš Korolija, dugogodišnji igrač ovog kluba, koji je najveći deo karijere proveo na Banjici, javlja Telegraf.

Odluka da Miloš bude trener je jednoglasna, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << idemo dalje“, rekao je Nikola Kuljača, novi direktor Partizana.

A, uprava nastavlja da vuče dalje korake u cilju sanacije stanja u klubu.

Počinjemo polakoda postavljamo stvari na svoje mesto. Važno je bilo da se svi vratimo na Banjicu, pre svega prvi tim, ali i sva preostala deca, da treniraju na svom bazenu i da se ne sele više“, podvukao je Kuljača.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.