Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 12:19

Partizan ima novog profesionalca

Đorđe Petrović na tri godine

Dok se navijači nadaju pravim pojačanjima u letnjem prelaznom roku, a Savo Milošević je najavio dolazak još jednog ili dvojice igrača, crno-beli vode računa i o fudbalerima koji su budućnost kluba.

Prvi profesionalni ugovor u karijeri potpisao je Đorđe Petrović, vezista rođen 2003. godine, koji će trenirati pod komandom Nenada Brnovića. On se obavezao na trogodišnju vernost crno-belima.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Petrovića se očekuje da krene stopama nešto starijih vršnjaka, koji su ovog leta na pripremama sa prvim timom. Pored već osvedočenih prvotimaca Filipa Stevanovića, Lazara Pavlovića, Nikole Štulića, Aleksandra Popovića, za svoje mesto pod suncem bore se i Nemanja Jović, Savo Arambašić, Nikola Čolić, Uroš Knežević, Denis Stojković...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.