Partizan ili Real - majstorica odlučuje putnika za Kaunas

Izvor: Beta, 10.Maj.2023, 09:14

Partizan ili Real - majstorica odlučuje putnika za Kaunas

Košarkaši Partizana igraju večeras u Madridu protiv Reala, odlučujući peti meč četvrtfinala Evrolige.Posle dve pobede u Madridu na početku ove serije, crno-beli su u Beogradu propustili dve meč lopte da obezbede plasman na fajnal-for koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu."Peta utakmica, nema šeste... Neko će na fajnal-for", rekao je trener Partizana Željko Obradović u najavi ove utakmice.Crno-beli će na ovom meču biti jači za kapitena Kevina Pantera koji je odradio suspenziju zbog incidenta na kraju druge utakmice u Madridu, ali ponovo neće biti kompletni pošto se u prvom beogradskom meču povredio Aleksa Avramović.Na drugoj strani, Real će biti bez suspendovanog Geršona Jabuselea i povređenih Gabrijela Deka i Vensana Poarjea.Pobednika večerašnjeg meča u Madridu u polufinalu fajnal-fora već čeka Barselona koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.Utakmica se igra večeras od 21.00 u u madridskom Vizink centru.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Incident

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN I REAL MADRID, POSLEDNJI ČIN: Crno-beli će pojačani Kevinom Panterom u majstorici pokušati da obezbede kartu za Kaunas!

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023

Košarkaši Partizana večeras gostuju u Madridu. Crno-beli će pokušati u “majstorici“ da stignu do pobede i da rezervišu avionsku kartu za Kaunas. Suspenzija Kevina Pantera na dve i Matijasa Lesora na jednu utakmicu zakomplikovala je situaciju crno-belih. Oni su iz Madrida doputovali sa 0:2 i...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.