Partizan ide na revanš bez Jankovića

Izvor: Mondo, 28.Avg.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ide na revanš bez Jankovića

Crno-beli ofanzivac neće biti spreman za meč protiv Bešiktaša.

Povreda koju je Marko Janković doživeo u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope definitivno će ga sprečiti da igra u odlučujućem meču, u Istanbulu.

"Desetka" crno-belih napustio je duel protiv Bešiktaša u prvom poluvremenu, uz bolnu grimasu zbog problema sa zadnjom ložom. Ispostavilo se da je taj problem prevelika prepreka i on zato neće biti deo ekspedicije koja će u sredu krenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ka najvećem gradu Turske.

Janković je prošlog vikenda "preskočio" i utakmicu protiv Mačve, ali je i uprkos tome bilo malo vremena da bude spreman za revanš.

Utakmica odluke počeće u četvrtak u 20 časova i ekipa Zorana "Bate" Mirkovića "tražiće" gol na "Vodafon areni" bez važne ofanzivne karike.

/Bešiktaš u Evropi: Više poraza od pobeda/

/Za Partizan od 11 do 110 evra/

/Dobar znak ili maler za Partizan: Pade tvrđava!/

/Antalija pokazala put Partizanu/

/Rumun sudi Partizanu u Istanbulu/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.