Partizan i zvanično saopštio vrednost transfera Mitrovića

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i zvanično saopštio vrednost transfera Mitrovića

Povodom nagađanja u javnosti o transferu Mitrovića u Anderleht, oglasio se i Partizan saopštenjem, koje prenosimo u celosti.
(FOTO: V. Marković)
„Zbog špekulacija u medijima, a sa ciljem da se iste prekinu, potvrđujemo da je visina obeštećenja za igrača Aleksandra Mitrovića 5.000.000 (pet miliona eura).

FK Partizan na ovaj način želi da zaustavi širenje neistinitih informacija, koje narušavaju ugled kluba.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan: Mitrović prodat za pet miliona evra!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2013

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je napadač Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu za pet miliona evra... "Zbog špekulacija u medijima, a sa ciljem da se one prekinu, potvrđujemo da je visina obestećenja za igrača Aleksandra Mitrovića pet miliona evra", navodi se u saopštenju objavljenom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.