Partizan i na RTS i na Areni, Šćekić: Ozbiljan rival!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i na RTS i na Areni, Šćekić: Ozbiljan rival!

Prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope Partizan - Malatijaspor prenosiće i RTS i Arena sport. Aleksandar Šćekić, koji je igrao u Turskoj, "skenira" ekipu Malatijaspora.

Foto: MN Press

Prvotimac Partizana Aleksandar Šćekić je od 2016. do 2018. godine igrao u turskom klubu Genčlerbirligi i ujedno dva puta  imao priliku da se susretne sa ekipom Malatijaspora, protivnika Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dakle, relevantan sagovornik pred dvomeč.

"Svi turski timovi imaju specifičan stil igranja pa tako i Malatija. Dosta trče, veoma su agresivni i igraju direktan fudbal i sa što manje pasova dolaze do protivničkog gola. Kada sam pre dve godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu, vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta. Promenili su i trenera i Aleksić više nije tu", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Dodaje da nije čudno što je Malatija prošle sezone savladala Fenerbahče, koji je bio u krizi.

"Reč je o ozbiljnoj ekipi i nema zavaravanja da će utakmica biti laka. Sigurno da mnogo računa vode o odmoru igrača i privikavanju u uslovima kojim će igrati, zato su i došli dva dana ranije u Beograd", rekao je Šćekić i dodaje da će crno-bele u revanšu čekati pun stadion.

Crnogorski reprezentativac je uputio poziv navijačima Partizana:

"Želim da im se zahvalim što su za prošlu utakmicu protiv Konah Ki Nomadsa došli u velikom broju i nadam se da će ih sad biti još više".

Postoji mogućnost da za Partizan debituje Japanac Takuma Asano, koji je pre nekoliko dana predstavljen kao novi igrač crno-belih.

Inače, Partizan je već zaradio više od 500.000 evra od dosadašnjeg učešća u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope. Samim plasmanom dobija 260.000 evra, a pobedama u dva meča u 2. kolu kvalifikacija, dodatno je zaradio 280.000 evra.

Eventualnim plasmanom u poslednje, 4. kolo kvalifikacija (plej-of), Partizan bi zaradio minimum dodatnih 300.000 €, ali bi mu se taj iznos isplatio samo ako potom u plej-ofu ne bi imao uspeha, odnosno ne plasira se u grupnu fazu Lige Evrope.

Partizan - Malatijaspor, četvrtak, 8. avgust od 21 čas.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.