Partizan i na Areni: Saša Ilić, Srđa Knežević, Vučina

Izvor: Mondo, 01.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i na Areni: Saša Ilić, Srđa Knežević, "Vučina"

Višečasovni program na TV Arena sport posvećen Partizanu - komentari predsednika kluba Milorada Vučelića, legende Saše Ilića, a meč će komentarisati bivši defantzivac crno-belih Srđa Knežević.

Svoj treći takmičarski meč u novoj sezoni fudbaleri Partizana odigraće u ulozi domaćina.

Rekonstruisana travnata podloga trebalo bi da olakša već viđen prolaz crno-belih u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Istina, pitaju se nešto, ali daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << manje od izabranika Save Miloševića i fudbaleri Konasa, koje posle eliminacije Kilmarnoka ne napušta optimizam bez obzira na pogodak Aleksandra Šćekića i minimalan zaostatak koji u Beograd donose sa sobom.

Televizija Arena sport spremila je višečasovni program posvećen utakmici Partizana i velškog kluba. Gledaoci će biti u prilici da čuju najavu sezone iz ugla predsednika Partizana Milorada Vučelića, zatim razgovor sa Danilom Pantićem i Sašom Ilićem...

Publika Arene sport moći će da "upozna" Vučinu, vozača klupskog autobusa crno-belih, isprati dolazak igrača na stadion, čuje utiske Zorana Tošića i Vladimira Stojkovića po završetku susreta.

Utakmicu će uživo sa stadiona crno-belih komentarisati Ivan Radulović, dok će u studiju koji počinje u

20h domaćin biti Boban Stefanović, a gost - bivši fudbaler crno-belih, Srđa Knežević.

Partizan - Konahs, Arena sport 1, 21h.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREDIGRA U HUMSKOJ: Vučelić, Saša Ilić, Danilo Pantić i Vučina u „SPECIJALU“ Arene za Partizan – Konahs

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019

Meč počinje u 21 čas...Stadion u Humskoj spreman je za večerašnju premijeru. Svoj treći takmičarski meč u novoj sezoni fudbaleri Partizana odigraće u ulozi domaćina. Rekonstruisana travnata podloga trebala bi dodatno da olakša već viđen prolaz crno-belih u treće kolo kvalifikacija za Ligu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.