Partizan i dalje neporažen u Super ligi, savladan Radnik

Izvor: Beta, 17.Okt.2021, 19:19

Partizan i dalje neporažen u Super ligi, savladan Radnik

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:0, u meču 13. kola Super lige Srbije.Crno-bele je u vodjstvo doveo Miloš Jojić u 33. minutu, nakon što je došao do odbijene lopte u šesnaestercu.Konačan rezultat je u 73. minutu postavio Rikardo Gomeš.Partizan je ostao na vodećem mestu Super lige Srbije sa 34 boda, sa samo jednim nerešenim rezultatom, dok je Radnik na 14. mestu sa 10 bodova.U sledećem kolu Super lige Srbije Partizan gostuje TSC-u, a Radnik dočekuje Voždovac.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jojić i Gomeš za pobedu Partizana protiv Radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2021

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Radnik iz Surdulice 2:0 (1:0) u Humskoj u 13. kolu Superlige Srbije...Izabranici Aleksandra Stanojevića do 11. pobede u prvenstvu došli su golovima Miloša Jojića u 33. minutu i Rikarda Gomeša u 73. minutu...Partizan sada ima 34 boda na prvom mestu na tabeli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.